УКР РУС

Манчестер Сіті сенсаційно не зміг переграти Крістал Пелас

31 грудня 2017 Читать на русском

В матчі 21 туру АПЛ Манчестер Сіті на виїзді несподівано втратив очки в матчі з Крістал Пелас.

Матч розпочався в рівній боротьбі і команди обмінювались досить гострими моментами. Непоганий шанс був у Бентеке, але його удар заблокував захисник, а з ударом Ван Анхольта з труднощами впорався Едерсон. Однак ще всередині першого тайму відбулись дві вимушені заміни. Спочатку Жезус отримав пошкодження в боротьбі з Таунсендом і не зміг продовжити гру, а трохи згодом Данн сфолив на Де Брюйне і отримав пошкодження в цьому епізоді. Манкуніанці після цих замін заволодів перевагою і найкращий момент був у Агуеро, який пробив з-за меж штрафного майданчика і від ноги захисника м'яч влучив у стійку воріт. Однак в першому таймі командам відзначитись не вдалось.

Другий тайм прохоив за більшої переваги Манчестер Сіті, проте ця перевага не перейшла в забиті м'ячі. Класну нагоду мав Гюндоган, але пробив повз ворота, а з небезпечним ударом Сане впорався Хеннессі. Крістал Пелас відповідав вже менш гостро, однак на останніх хвилинах було найцікавіше. Вже в компенсований час Заха прорвався до штрафного і Стерлінг сфолив на ньому. Мілівоєвіч однак не зміг переграти Едерсона ударом з позначки, ризикованно пробивши по центру воріт. Блискавична контратака Манчестер Сіті завершилась лише невдалим штрафним від Туре і команди закінчили цей матч безгольовою нічиєю.

Після цього матчу Манчестер Сіті залишився на першому місці з 59 очками. Крістал Пелас розташувався на 17 позиції з 19 пунктами.

Чемпіонат Англії 2017/18, 21 тур

Крістал Пелас – Манчестер Сіті – 0:0

Нереалізований пенальті: Мілівоєвіч, 90+2