УКР РУС

Манчестер Сіті розгромив Уотфорд, Ліверпуль зіграв внічию з Бернлі

16 вересня 2017 Читать на русском

В матчах 5 туру АПЛ Манчестер Сіті каменя на камені не залишив від Уотфорда, Ліверпуль зіграв внічию з Бернлі, Ньюкасл мінімально переграв Сток Сіті, Хаддерсфілд та Лестер не змогли виявити сильнішого, Вест Бромвіч та Вест Хем не змогли забити.

Ліверпуль мав перевагу в матчі з Бернлі, але саме гості несподівано вийшли вперед завдяки голу Ерфільда. Щоправда за 2 хвилини Салах зрівняв рахунок. В другому таймі Ліверпуль багато атакував та бив по воротах, однак ударам не вистачало точності, тож матч завершився внічию.

Хаддерсфілд та Лестер не зуміли виявити сильнішого. На початку другого тайму Депуарт вивів Хаддерсфілд вперед, але Варді за 4 хвилини зрівняв рахунок ударом з позначки.

Ньюкасл вдома мінімально здолав Сток Сіті. В першому таймі Атсу вивів сорок вперед, але у другому таймі Шакірі зрівняв рахунок. Але Ласкаллес після передачі Рітчі ударом головою приніс перемогу Ньюкаслу в цьому матчі.

Манчестер Сіті на виїзді розгромив Уотфорд. Початок розгрому поклав Агуеро, який за 3 хвилини забив двічі. Жезус довів рахунок до розгромного ще в першому таймі. А в другому Агуеро оформив хет-трик і ще по разу відзначились Отаменді та Стерлінг.

Вест Бромвіч та Вест Хем не змогли виявити сильнішого в матчі. Команди мали багато боротьби в центрі поля, але до моментів біля воріт суперників ніяк не доходило, тож досить закономірна нічия.

Чемпіонат Англії 2017/18, 5 тур

Ліверпуль – Бернлі – 1:1

Голи: Салах, 30 – Ерфільд, 28

Хаддерсфілд – Лестер Сіті – 1:1

Голи: Депуарт, 46 – Варді, 50 (пен.)

Ньюкасл – Сток Сіті – 2:1

Голи: Атсу, 20, Ласкаллес, 68 – Шакірі, 58

Уотфорд – Манчестер Сіті – 0:6

Голи: Агуеро, 28, 31, 81, Жезус, 38, Отаменді, 63, Стерлінг, 89

Вест Бромвіч – Вест Хем – 0:0