УКР РУС

"Манчестер Сіті" впевнено обіграв "Халл Сіті", "Ліверпуль" здійснив камбек проти "Сток Сіті"

8 квітня 2017 Читать на русском

У 32 турі АПЛ "Вест Хем" і "Саутгемптон" здобули мінімальні перемоги, а "Мідлсбро" та "Бернлі" обмежилися "сухою" нічиєю.

Представники топ-4 синхронно перемогли, але зробили це у різному стилі. "Ман Сіті" тричі вразив ворота "Халла" (Агуеро, Делф і автогол Ельмохамаді) та спокійно догравав матч. А от "Ліверпуль" виправив ситуацію в грі зі "Стоком" лише після 70 хвилини. Команди пішли на перерву за переваги "гончарів", тому Юрген Клопп був змушений випустити на поле Коутінью та Фірміно. Саме бразильці перевернули хід поєдинку на користь "скаузерів" і зберегли для команди третє місце у чемпіонаті.

"Вест Бромвіч" знову програв конкуренту в боротьбі за 8 сходинку турнірної таблиці. Після невдачі з "Уотфордом" "дрозди" поступилися "Саутгемптону". Вирішальний гол у середині першого тайму забив Класі.

Славен Біліч опинився під загрозою звільнення, однак його підопічні вступилися за тренера та перервали 5-матчеву серію поразок. Жертвою мотивованих "молотобійців" став "Суонсі". Вдалий період для валлійців завершився, внаслідок чого зона вильоту знову їх поглинула.

Англія. АПЛ, 32 тур

"Вест Бромвіч" – "Саутгемптон" – 0:1

Гол: Класі, 25

"Вест Хем" – "Суонсі" – 1:0

Гол: Куяте, 45

"Ман Сіті" – "Халл Сіті" – 3:1

Голи: Ельмохамаді, 31 (аг), Агуеро, 48, Делф, 64 – Раноккія, 85

"Мідлсбро" – "Бернлі" – 0:0

"Сток Сіті" – "Ліверпуль" – 1:2

Голи: Волтерс, 44 – Коутінью, 70, Фірміно, 72