УКР РУС

Манчестер Сіті розгромив Фулхем, Челсі здобув вольову перемогу над Кардіффом

15 вересня 2018 Читать на русском

В рамках 5 туру АПЛ Челсі здобув вольову розгромну перемогу над Кардіффом завдяки хет-трику Азара, Борнмут впевнено обіграв Лестер, Манчестер Сіті розтрощив Фулхем, Крістал Пелас мінімально впорався з Хаддерсфлдом.

Манчестер Сіті не зазнав проблем в матчі з Фулхемом. Вже на 2 хвилині Сане вивів "містян" вперед в рахунку, а в середині тайму Давід Сілва подвоїв перевагу манкуніанців. Крапку в матчі поставив Стерлінг з передачі Агуеро.

Челсі здобув вольову перемогу над Кардіффом. Початок матчу вийшов приголомшливим, адже Бамба після подачі кутового вивів валлійців вперед в рахунку. Але ще до перерви Азар своїм дублем не тільки зрівняв рахунок, а й вивів "аристократів" вперед в рахунку, двічі йому асистував Жиру. Наприкінці матчу Еден реалізував пенальті і Вілліан вже за 3 хвилини встановив остаточний рахунок матчу.

Борнмут впевнено переграв Лестер. Перший тайм був повністю за "вишнями", які відзначились аж 3 м'ячами. Спочатку дубль на свій рахунок записав Фрейзер, а під кінець тайму Кінг реалізував пенальті. Морган в другій половині отримав другу жовту картку, чим підвів свою команду, адже гості пропустили вчетверте, цього разу від Сміта. Однак в меншості Лестеру все-таки вдалось забити двічі зусиллями Меддісона та Олбрайтона.

Крістал Пелас мінімально обіграв Хаддерсфілд. Єдиним голом в матчі відзначився Заха.

Завдяки своїй перемозі Челсі разом з Ліверпулем поки що залишилися двома командами, які йдуть без втрат (матч Уотфорда проти Манчестер Юнайтед відбудеться трохи пізніше сьогодні), Манчестер Сіті набрав 13 очок і піднявся на 3 місце. Борнмут набрав 10 очок і посів 5 позицію, Лестер з 6 пунктами опустився на 10 сходинку турнірної таблиці. Кристал Пелас набрав 6 балів і наздогнав Лестер, Хаддерсфілд і Кардіфф з 2 очками залишаються біля зони вильоту.

Чемпіонат Англії 2018/19, 5 тур

Борнмут – Лестер – 4:2

Голи: Фрейзер, 19, 37, Кінг, 41 (пен), Сміт, 81 – Меддісон, 88 (пен), Олбрайтон, 89

Вилучення: Морган, 69

Манчестер Сіті – Фулхем – 3:0

Голи: Сане, 2 , Д. Сілва, 21, Стерлінг, 47

Хаддерсфілд – Крістал Пелас – 0:1

Голи: Заха, 38

Челсі – Кардіфф – 4:1

Голи: Азар, 37, 44, 80 (пен), Вілліан, 83 – Бамба, 16