УКР РУС

Манчестер Сіті мінімально переміг Ньюкасл

27 грудня 2017 Читать на русском

У 20 турі АПЛ команда Бенітеса програла Манчестер Сіті – 0:1.

На перших хвилинах матчу зашкутильгав Компані. Гвардіола замінив бельгійця не захисником, а нападником Жезусом. На 17 хвилині "містяни" володіли м'ячем 88 відсотками ігрового часу! В першому таймі Агуеро двічі влучав в каркас воріт (ще одного разу голкіпер Елліот витягнув непростий удар аргентинця), кілька разів небезпечно стріляв Де Брюйне. Однак забив Стерлінг, замкнувши подачу Кевіна з штрафного. Після пропущеного голу "сороки" побігли в атаку та ледве не забили – Отаменді врятував ворота гостей. Активності команди Бенітеса вистачило на хвилин 10, після чого "блакитні" знову заволоділи ініціативою.

Другий тайм відбувався за схожим сценарієм: гості атакують, "чорно-білі" захищаються. Де Брюйне, Стерлінг втратили прекрасні нагоди зробити перевагу Сіті переконливішою. Останні десять хвилин поєдинку гості більше грали в обороні, аніж в атаці. На 89 хвилині Гейл дивом не влучив у кут воріт Едерсона.

"Містяни" набирають 58 очок. Ньюкасл перебуває на 15 місці. В 21 турі МС буде протистояти Крістал Пеласу. "Сороки" зіграють проти "чайок" з Брайтона.

Чемпіонат Англії, 20 тур

Ньюкасл Манчестер Сіті – 0:1

Гол: Стерлінг, 31

Турнірна таблиця АПЛ