УКР РУС

Манчестер Сіті розгромив Ліверпуль

9 вересня 2017 Читать на русском

В матчі 4 туру АПЛ Манчестер Сіті вдома каменя на камені не залишив від Ліверпуля. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Початок першого тайму видався досить рівним, команди відповідали атакою на атаку. Більш небезпечно атакував Манчестер Сіті, моменти були в Фернандінью та Сільви. У червоних же постійно загострював Салах. Однак захисники Ліверпуля почали самі створювати моменти біля своїх воріт. І якщо помилка Арнольда не призвела до небезпеки, то помилка Клавана стала роковою. Він не витримав лінію і через це Агуеро вибіг віч-на-віч з воротарем і спокійно реалізував свій момент.

Ліверпуль намагався відігратись, атакуючи флангами через Салаха та Мане, Ман Сіті ж намагався грати на контратаках. Однак на 37 хвилині трапився неприємний епізод: Мане і Едерсон вибігали на м'яч і Садьйо небезпечно зіграв проти воротаря, заїхавши ногою в підборіддя. Пряма червона картка і надії Ліверпуля на перемогу суттєво зменшились. А під самий кінець першого тайму Жезус замкнув навіс де Брюйне, збільшивши перевагу містян.

В другому таймі Манчестер Сіті забив досить швидкий третій гол. Фернандінью одним пасом вивів Агуеро та Жезуса на побачення з Міньйоле і аргентинець не поскупився, віддавши Габріелю вже на порожні ворота. Далі ж у мерсисайдців не було моментів взагалі, а Манчестер Сіті зумів ще раз забити, цього разу Сане замкнув флангову передачу Менді.

В самому кінці матчу Сане поставив крапку в матчі, красивим обвідним ударом з лівої влучивши у дев'ятку воріт Міньйоле.

Чемпіонат Англії 2017/18, 4 тур

Манчестер Сіті – Ліверпуль – 5:0

Голи: Агуеро, 25, Жезус, 45+6, 53, Сане, 77, 90+1

Вилучення: Мане, 37