УКР РУС

Манчестер Сіті – Челсі – 1:2 – відео голів та огляд матчу

8 травня 2021 Читать на русском

Манчестер Сіті приймав Челсі у 35-му турі АПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу Манчестер Сіті – Челсі на "Футбол 24".

"Містяни" та "пенсіонери" видали матч (особливо другий тайм), гідний фіналістів Ліги чемпіонів. У першій 45-хвилинці було три ключових моменти – скасований гол Вернера через офсайд, м'яч Стерлінга та фатальна панєнка Агуеро.

Челсі у компенсований час вирвав перемогу над Манчестер Сіті – "містяни" не змогли відсвяткувати дострокове чемпіонство

По перерві ж забивав лише Челсі. На 63-й Зієш завершив вишукану стрімку атаку ударом у ближній кут. Опісля команда Тухеля відзначилась ще тричі. Щоправда, голи Вернера та Хадсона-Одоя скасували – знову через офсайд. Перемогу Челсі приніс влучний постріл Алонсо на останніх миттєвостях.

Футбол смакує краще з Pepsi та Lay's! Дивися топові матчі Ліги чемпіонів та вболівай за своїх фаворитів із футбольним боксом від Pepsi та Lay’s – смачні чипси в поєднанні з освіжаючим напоєм ідеально підійдуть для гучної компанії.

Манчестер Сіті залишився з 80 очками та не зміг відсвяткувати дострокове чемпіонство у цьому турі. Челсі набрав 64 залікові бали та вийшов на третю позицію.