УКР РУС

Манчестер Сіті – Челсі: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

29 травня 2021 Читать на русском

Ман Сіті та Челсі зустрінуться у фінальному поєдинку ЛЧ 2020/21. Де дивитися матч онлайн і на якому каналі, підкаже "Футбол 24".

Англійський фінал між командами, які в сезоні 2020/21 зустрічалися вже тричі. Матч, як і онлайн-трансляція Манчестер Сіті – Челсі, стартує 29 травня о 22:00 за Києвом. Вирішальна дуель ЛЧ буде зіграна на стадіоні Драгау в Порту. Поєдинок мав прийняти Стамбул, але УЄФА вирішив перенести гру через проблеми для британських фанатів з добиранням на матч. У зв'язку з поширенням COVID-19 у Туреччині уряд Великої Британії включив країну до червоної карантинної зони.

Манчестер Сіті – Челсі: онлайн-трансляція фіналу Ліги чемпіонів

Манчестер Сіті – Челсі: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Зустріч у прямому ефірі на території України покажуть кілька трансляторів. Дивитись матч Манчестер Сіті – Челсі онлайн можна на платформі Oll.tv за наявності відповідної підписки. Крім того, гру можна переглянути в прямому ефірі на телеканалі "Футбол 1", починаючи з 21:45. Там же о 20:55 стартує передматчева студія "Ніч Ліги чемпіонів", яка продовжить свою роботу о 0:15. Пряма трансляція фіналу Ліги чемпіонів буде доступна і на MEGOGO – канал Volia Футбол 1 HD.

На шляху до фіналу Ліги чемпіонів команда Олександра Зінченка у плей-офф пройшла Борусію М, Борусію Д та ПСЖ. Челсі залишив за бортом турніру Атлетіко, Порту та мадридський Реал. Зауважимо, Зінченко у випадку перемоги Сіті стане третім українцем-переможцем Ліги чемпіонів – після Андрія Шевченка й Анатолія Тимощука. В сезоні 2020/21 Олександр відіграв 8 поєдинків ЛЧ.

Зауважимо, що в сезоні 2020/21 команди зустрічалися вже тричі. У чемпіонаті Англії суперники обмінялися перемогами, а в півфіналі Кубка Англії сильнішим виявився Челсі.

Манчестер Сіті – Челсі: анонс фіналу Ліги чемпіонів