УКР РУС

Манчестер Сіті – Шахтар: передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

25 вересня 2017 Читать на русском

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека на передматчевій прес-конференції розповів про підготовку до поєдинку 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

"Розуміємо, що гра буде дуже важкою. Ми зіграємо проти однієї з найкращих команд світу, команди, яка чи не найкраще грає в атаці. Вони чудово себе показують в останніх поєдинках. Ми знаємо сильні сторони як гравців Манчестер Сіті, так і Гвардіоли, тому чекаємо дуже важкої гри. Ми вивчили гру Манчестер Сіті, знаємо їх сильні та слабкі сторони і, сподіваюсь, будемо готові до завтрашньої гри.

Гвардіола: Мені завжди було важко протистояти Шахтарю

Бразильці Шахтаря дуже допомагають нам і дуже важливі для нас. Тайсон та Фред вже викликались у збірну Бразилії. Крім них є Марлос, Азеведо, Ісмаїлі та Бернард, які теж вносять свій вклад в успіхи Шахтаря. Що стосується Даріо Срни, то клуб вже все зазначив у своїй офіційній заяві. Я не можу нічого додати. Звісно, що це для нас неприємно, оскільки Срна важливий гравець для нас.

Манчестер Сіті – Шахтар: де дивитись матч Ліги чемпіонів 2017/18

Думаю, багато хто скаже, що у Шахтаря мало шансів. Інвестиції та бюджет обох команд значно відрізняються, але я буду вірити у позитивний результат. Це хороша можливість, щоб показати рівень українських гравців та українського футболу, тому ми будемо боротися, щоб її використати. Нам нічого боятися, ми просто повинні бути самим собою та бути щасливими. Я вірю у щастя", – розповів Фонсека.

Матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар відбудеться 26 вересня. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч обслужить португалець Жорже Соуза. Фонсека взяв на матч 20 футболістів.

Гвардіола зізнався, що говорили його гравці про Шахтар, і розповів про втрати Ман Сіті