УКР РУС

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед, Реал – Атлетіко та ще 3 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

6 квітня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду, серед яких три принципові дербі: мерсисайдське, манкуніанське та мадридське.

Евертон – Ліверпуль

7 квітня 14:30. Ліверпуль, "Гудісон Парк"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Ліверпуль після феєричної перемоги в Лізі чемпіонів над Манчестер Сіті зійдеться в дербі з Евертоном. "Іриски" – серйозний подразник для "червоних", але відверто не рівний опонент. Ліверпуль не програє мерсисайдське протистояння з 2010 року.

Евертон – Ліверпуль: прогноз на матч АПЛ 2017/18

Юргену Клоппу варто було б зберегти фізичні та емоційні сили своєї команди на матч-відповідь чвертьфіналу ЛЧ, однак тут є шанс нав'язати боротьбу МЮ за друге місце АПЛ, адже "дияволи", ймовірно, втратять очки у своєму дербі.

Прогноз "Футбол 24": Ліверпуль знову не дозволить пофарбувати Мерсисайд у синій колір, але втратить очки – 2:2.

Рома – Фіорентина

7 квітня 19:00. Рим, "Олімпіко"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Рома захищає третє місце в Серії А, "вовки" спробують перервати 5-матчеву переможну серію Фіорентини. Ейсебіо Ді Франческо вперше за 10 років вивів команду в 1/4 фіналу ЛЧ, але його подальша доля в Римі все одно головним чином залежатиме від потрапляння в чемпіонську лігу на наступний рік. На тижні Рома зробила фактично все можливе, щоб зупинити Барселону, але зазнала фіаско. Тепер весь акцент – на чемпіонат.

Прогноз "Футбол 24": Рома без блиску переможе – 2:0.

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед

7 квітня 19:30. Манчестер, "Етіхад"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Перемога в манкуніанському дербі зробить Манчестер Сіті чемпіоном Англії. Красиво? Так. Це когось вразить? Ні. А от чергова невдача у Лізі чемпіонів (виліт у чвертьфіналі інакше не назвеш) розчарує. Хосеп Гвардіола мусить зосередитися на камбеку з 0:3 в дуелі з Ліверпулем, чемпіонський титул може тиждень почекати.

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: прогноз на матч АПЛ 2017/18

Це відкриває додаткові шанси для Юнайтед, який протягом двох останніх виїздів на "Етіхад" не пропустив жодного гола. Жозе Моурінью безповоротно відходить у тінь Юргена Клоппа, як головного візаві для Хосепа Гвардіоли. Для португальця з'явився шанс частково відновити свою репутацію та зробити великий крок на зустріч срібних медалей АПЛ.

Прогноз "Футбол 24": Манчестер Юнайтед переможе в дербі – 0:1.

Реал – Атлетіко

8 квітня 17:15. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Один з вирішальних матчів у боротьбі за звання віце-чемпіона Ла Ліги. Фінішувати вище за свого сусіда по Мадриду – принципове питання для Реала та Атлетіко. Особливо для "кольчонерос", яких "королівський клуб" 4 роки поспіль зупиняв на шляху до перемоги в Лізі чемпіонів.

"З якої планети ти прилетів?". Роналду вразив світові ЗМІ диво-голом у матчі Ювентус – Реал

Реал має на два дні більше на відновлення до мадридського дербі, але Атлетіко у четвер не витратив багато сил. Представники іспанської столиці фактично забезпечили собі півфінали єврокубків: "вершкові" на виїзді знищили Ювентус в ЛЧ, а "матрацники" на класі перемогли Спортінг в ЛЄ.

Прогноз "Футбол 24": Атлетіко не програє і збереже 4-очковий гандикап у турнірній таблиці.

РБ Лейпциг – Байєр

9 квітня 21:30. Лейпциг, "РБ Арена"

Чому потрібно подивитися: Надважливий поєдинок претендентів на Лігу чемпіонів. Байєр в останніх двох турах не забив жодного гола, натомість Лейпциг набрав хороший хід. Завдання для Ральфа Хазенхюттля – збалансувати гру "биків" таким чином, щоб не поступитися прямому конкуренту в Бундеслізі та вийти у півфінал Ліги Європи.

Прогноз "Футбол 24": Байєр перерве свою "суху" серію, але не переможе на "РБ Арені" – 1:1.