УКР РУС

Манчестер Сіті – Челсі: власники фіналістів Ліги чемпіонів помірялися бонусами за тріумф

7 травня 2021 Читать на русском

Британська преса рознюхала систему нарахування бонусів за потенційну перемогу в Лізі чемпіонів обох фіналістів – Манчестер Сіті та лондонського Челсі.

Власники англійських грандів готові щедро витратитися за трофеї своїх команд, повідомляє Daily Mail.

Фінал Ліги чемпіонів хочуть вкрасти у Стамбула – курйозний господар

Челсі може здобути Кубок Англії і кубок Ліги чемпіонів, тож Роман Абрамович підготував 11 млн фунтів бонусів для "синіх". Перемога над Реалом у півфіналі ЛЧ вже гарантувала гравцям 5 млн фунтів. Ще 5 млн вони отримають за тріумф у Стамбулі, а 1 млн фунтів команда отримає за звитягу над Лестером на Вемблі. Усі ці кошти будуть розділені між гравцями першої команди порівну.

Влаштуй незабутній перегляд Ліги Чемпіонів разом із футбольним боксом від Pepsi та Lay's. Спостерігай за грою топових команд, попиваючи смачний напій та насолоджуючись улюбленими чипсами. Футбол смакує краще з Pepsi та Lay’s!

Натомість власники Манчестер Сіті виплатять бонуси за умовами особистих контрактів "містян". Якщо манкуніанці вперше в історії візьмуть кубок Ліги чемпіонів, то сумарні виплати сягнуть 15 млн фунтів. Більшість виконавців Сіті отримають від 600 тисяч до мільйона фунтів. Бонуси за титул АПЛ будуть нараховані окремо.

Відзначимо, що фінал ЛЧ Манчестер Сіті – Челсі відбудеться 29 травня у Туреччині.

Тухель знищив Зідана у швидких шахах: у півфіналі ЛЧ вирішальними були ходи Маунтом і Канте