УКР РУС

Манчестер Сіті – Челсі: Фоден оцінив силу лондонців після приходу Тухеля

26 травня 2021 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Сіті Філ Фоден поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти Челсі.

"З приходом Тухеля Челсі став дуже сильною командою. Вони майже не програють, недавно перемогли нас. Тому ми добре знайомі з суперником, і фінал обіцяє бути дуже непростою. Все вирішиться в одному матчі, статися може що завгодно. Члени моєї сім'ї весь час говорять, що їм досі не віриться в те, що я зіграю в фіналі Ліги чемпіонів.

Манчестер Сіті – Челсі: шейх Мансур зробив фантастичний подарунок фанатам "містян" з нагоди фіналу ЛЧ

День народження напередодні фіналу Ліги чемпіонів? Упевнений, для мене це буде найкращий подарунок, якщо ми переможемо. Сподіваюся, якщо ми виграємо, я зможу відсвяткувати зі своєю сім'єю. Це було б здорово. Вони продовжують твердити мені, як сильно їм не вистачає походів на стадіон і що їм нема чого робити. Сподіваюся, вони зможуть прийти на стадіон і подивитися фінал. Цей момент був би для мене особливим.

До фіналу буду готуватись так само, як до інших матчів: з посмішкою, кажучи собі, подивимося, що вийде. У плані підготовки нічого не зміниться – все буде так само", – поділився Фоден у інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Челсі відбудеться у Порту 29 травня. Поєдинок мав прийняти Стамбул, але УЄФА переніс гру в Португалію, адже Сполучене Королівство внесло Туреччину в червоний карантинний список країн.

Драматичні серії пенальті: падіння Террі, протиріччя Хуанфрана і феноменальний Кан