УКР РУС

Манчестер Сіті – Челсі: Фернандінью виокремив фактор, який дозволив "містянам" дістатись фіналу Ліги чемпіонів

29 травня 2021 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Сіті Фернандінью поділився думками про шлях його команди до фіналу Ліги чемпіонів.

"У кожного матчу є своя історія. АПЛ вже в минулому, ми закінчили святкувати. У суботу буде інший матч проти топ-команди з топ-гравцями. Сподіваюся, ми зможемо добре підготуватися і домогтися потрібного результату. Гвардіолі нелегко визначити стартовий склад, але це частина гри. Я думаю, у кожного буде своя роль, тому що ти ніколи не знаєш, що може статися.

Фанати Манчестер Сіті та Челсі влаштували бійку з поліцією напередодні фіналу Ліги чемпіонів – криваві кадри

Гравці повинні бути готові до всього. Моя роль – сказати їм: будьте готові на випадок, якщо будете потрібні. У цьому процесі всі відігравали важливу роль, і в фіналі в цьому плані нічого не зміниться. Як бразилець я відчуваю гордість від можливості виграти і підняти трофей. Сподіваюся, всі ми зіграємо добре і отримаємо задоволення від цього матчу. Це буде один з найкращих моментів у моїй кар'єрі.

У цьому сезоні ми продемонстрували, на що здатні. Особливо в Лізі чемпіонів. Грали в Дортмунді і пропустили першими, із ПСЖ теж пропустили першими, але не відступали від свого стилю. Це одна зі складових успіху нашої команди. Важливо впоратися з тиском і постаратися бути максимально розкутими. Треба просто думати про завдання, яке стоїть перед нами і постаратися зробити те, що ми робили в цьому сезоні регулярно, нічого не змінюючи. Поставитися до всього просто і грати в звичайний футбол. Це найкращий спосіб підготуватися до фіналу", – наводить слова Фернандінью офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів відбудеться вже сьогодні, 29 травня, у Португалії на стадіоні Естадіо ду Драгау. Початок зустрічі о 22:00.

Манчестер Сіті – Челсі: анонс фіналу Ліги чемпіонів