УКР РУС

"Ман Сіті" завдяки Харту уникнув поразки від "Реала"

26 квітня 2016 Читать на русском

"Ман Сіті" та "Реал" у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів на "Сіті оф Манчестер" розписали "суху" нічию.

Команди розпочали дуже обережно і у першому таймі не спромоглись створити жодного гострого моменту. "Ман Сіті" більше контролював м'яч і виглядав настирливіше, а "Реал" без свого лідера Кріштіану Роналду діяв в атаці зовсім беззубо. Лише перед свистком на перерву мадридцям вдався непоганий контрвипад, який успішно змарнував Бензема, пославши м'яч на трибуни. Відзначимо, що вже на 40-й хвилині Пеллегріні довелось виконати заміну, коли Іхеаначо вийшов на поле замість травмованого Сілви.

Не встигла розпочатися друга половина гри, як Агуеро класно приклався до м'яча з лінії штрафного майданчика, зовсім трішки не влучивши у ворота. А вже за мить Бейл у боротьбі з Отаменді намагався намалювати пенальті, але Чакир на акторську гру валлійця не повівся.

Перший же по-справжньому небезпечний момент виник на 55-й хвилині, коли Харт парирував удар Рамоса головою після розіграшу "вершковими" кутового. А ось на 71-й хвилині уболівальники "Ман Cіті" уже серйозно схопилися за серце. Хесе випередив Компані та головою пробив у поперечку воріт Харта.

"Реал" продовжував діяти гостріше і лише дивом не відкрив рахунок на 79-й хвилині, коли Харт ногою відбив удар Каземіро після передачі Крооса з кутового прапорця. А ще через декілька хвилин "містян" відверто пробачив Пепе, який не зумів переграти фантастичного Харта ударом впритул. "Ман Сіті" перед фінальним свистком відповів ударом зі штрафного Де Брюйне, з яким впорався Навас.

У підсумку команди розписали нульову нічию і доля протистояння вирішиться через тиждень на "Сантьяго Бернабеу".

Ліга чемпіонів. Півфінал, 1-й матч

"Ман Сіті" - "Реал" - 0:0 ВІДЕО