УКР РУС

"Ман Сіті" вирвав перемогу над "Суонсі" завдяки дублю Жезуса

5 лютого 2017 Читать на русском

У 24 турі АПЛ манкуніанці все ж дотиснули валлійців (2:1).

У минулому турі "Ман Сіті" нарешті здобув впевнену перемогу – з різницею в 4 м'ячі "містяни" здолали "Вест Хем". Сьогоднішній суперник підопічних Хосепа Гвардіоли оговтався на декілька турів раніше і в поточному році лише раз програв у чемпіонаті, що дозволило "лебедям" вибратися із зони вильоту.

У першому таймі "Ман Сіті" повністю домінував на полі, однак втілив свою перевагу лише в одне взяття воріт. На 11 хвилині Сілва у чужому штрафному майданчику прорвався повз захисників і відпасував на Стерлінга. Рахіму пробити не дозволили, але першим на добиванні був Жезус, який відзначився другим голом у футболці "блакитних".

Після перерви "Суонсі" виправив ситуацію, а моменти почали виникати і біля воріт Кабальєро. Здавалося, розв'язка настала за 9 хвилин до кінця основного часу. Сігурдссон опинився з м'ячем перед карною зоною господарів і знайшов можливість завдати удару. Голкіпер "містян" моменту удару не бачив, тому не встиг вчасно зреагувати.

Втім, "Ман Сіті" у компенсований час таки вирвав перемогу. Героєм став бразильський новачок Жезус, який оформив дубль і подарував команді надважливі 3 очки. Таким чином, "блакитні" з 49 пунктами розмістилися на третьому місці, а "Суонсі", маючи 21 бал, залишилися безпосередньо над зоною вильоту.

Англія. АПЛ, 24 тур

"Ман Сіті" – "Суонсі" – 2:1

Голи: Жезус, 11, 90+3 – Сігурдссон, 81