УКР РУС

"Ман Сіті" в неймовірному матчі переграв МЮ

10 вересня 2016 Читать на русском

У 4 турі АПЛ "дияволи" та "містяни" подарували вболівальникам справжнє футбольне свято (1:2).

Ще перед матчем Моурінью здивував футбольну Англію вибором стартового складу МЮ. З перших хвилин на поле вийшли Мхітарян та Лінгард. Таке рішення головного тренера зовсім себе не виправдало, тому вже після першого тайму ці виконавці були замінені Еррерою та Решфордом.

Перший тайм команди провели в шаленому темпі. Набагато краще виглядали гості. Вони вели гру, постійно створювали небезпеку біля воріт Де Хеа. В той же час і захист "містян" діяв досить впевнено, не дозволяючи футболістам МЮ навіть наблизитися до володінь Браво.

Рахунок було вікрито на 15 хвилині, коли Де Брюйне скористався жахливою грою центральних захисників суперника. Блінд і Байлі в статичному положенні спостерігали, як бельгієць грає на випередження і спокійно пускає м'яч повз голкіпера. "Дияволи" одразу побігли забивати у відповідь, але "Ман Сіті" тримав усі нерви гри у своїх руках.

Логічний другий гол "прийшов" на 36 хвилині, коли Іхеаначо реалізував відскок після удару все того ж Де Брюйне. Нічого не віщувало біди для "містян", однак під завісу тайму МЮ таки скоротив відставання: Ібрагімовіч скористався помилкою Браво після подачі зі штрафного.

Друга половина гри була не менш видовищною. Господарі помітно додали, почали виникати моменти і біля "блакитних" воріт. Також освіжили поєдинок заміни: Решфорд регулярно втікав у проходи, які були досить небезпечними. В іншу сторону загрожував Сане, який в одній з контратак вивів Де Брюйне на ударну позицію.

Останні хвилини пройшли під акомпонемент атак від обох команд. МЮ розганяв переважно Руні, а за "Ман Сіті" шанси мали Сілва та Фернандінью. І все ж "дияволи" отримали декілька прекрасних ситуацій, щоб вирвати нічию, але це не сталося.

Швидкість, напруга до останніх секунд, футбол найвищого рівня! Wellcome to EPL! Манчестерське дербі виправдало всі найоптимістичніші очікування. Ну а Гвардіола знову переграв Моурінью.

Англія. АПЛ, 4 тур

МЮ – "Ман Сіті" – 1:2

Голи: Ібрагімовіч, 42 – Де Брюйне, 15, Іхеаначо, 36