УКР РУС

"Ман Сіті" розбив "Сток Сіті" з дублем Іхеаначо

23 квітня 2016 Читать на русском

У 35 турі АПЛ "містяни" вдома розгромили невмотивованих "гончарів" 4:0.

Після несподіваної втрати очок у матчі з "Ньюкаслом" представники "блакитної" частини Манчестера повинні були набирати "свої" три пункти зі "Сток Сіті" на "Етіхаді", щоб повернутись у зону Ліги Чемпіонів.

"Гончарі" де-факто вже завершили сезон, дограючи виключно у своє задоволення. Проте сьогодні вони його не отримали. "Ман Сіті" легко розібрався зі своїм суперником, забивши чотири сухі м'ячі. Почав розгром Фернандо, який замкнув подачу Наваса з кутового. Далі за справу взявся Іхеаначо. Молодий нігерієць у штрафному суперника обігрався з Туре, і змусив захисника гостей порушити правила. 11-метровий реалізував Агуеро.

У другому таймі вже сам Келечі відзначився дублем. Перший з двох голів нападник забив після відмінного пасу Сабалети з правого флангу, а згодом, отримавши пас поблизу центрального кола, проскочив повз захисників "Сток Сіті", обіграв воротаря і відправив "круглого" вже в пусті ворота.

У підсумку "Ман Сіті" набрав 64 очки і повернувся на третю сходинку турнірної таблиці, а "Сток Сіті" дев'ятий - 47 пунктів.

Англія. АПЛ, 35 тур

"Ман Сіті" - "Сток Сіті" - 4:0 ВІДЕО

Голи: Фернандо, 35, Агуеро, 43 (пен), Іхеаначо, 64, 75