УКР РУС

"Ман Сіті" переміг, команда Ленса покинула зону вильоту.14 тур АПЛ

28 листопада 2015 Читать на русском

У матчах 14 туру чемпіонату Англії "Ман Сіті" переміг "Саутгемптон", "Борнмут" та "Евертон" зіграли у ефектну нічию, а "Крістал Пелас" вщент розгромив "Ньюкасл".

"Ман Сіті" для того, щоб не відставати від лідерів, потрібно було вдома не втрачати очки. Підопічні Мануеля Пеллегріні з цим завданням чудово впорались. Зірки "містян" не відчули опору "Саутгемтуна", який спромігся лише раз вразити ворота господарів. Отже, "Ман Сіті" очолив таблицю АПЛ до матчів інших опонентів, а "святі" залишаються дев’ятою командою чемпіонату, у них 20 залікових пунктів.

"Борнмут" приймав "Евертон", і команди спромоглися забити аж шість голів. Події у матчі складалися просто неймовірно. Перший тайм "іриски" виграли з різницею у два гола, але "Борнмут" спромігся на камбек. На п'ятій доданій хвилині Барклі вивів "Евертон" знову вперед , однак господарі віддали останні сили на фінальний штурм, що став результативним. Отже, команда Мартінеса втратила майже стовідсоткову перемогу та розмістилася на сьомій позиції, "Борнмут" - у зоні вильоту, 10 балів.

Ленс та його "Сандерленд" знову перемогли. Тепер їхньою жертвою став "Сток Сіті". "Чорним котам" ця звитяга дозволила покинути зону вильоту та розташуватися на сімнадцятому місці, 12 балів. 19 очків у "Стока", це – дванадцяте місце.

Алан Пардью приймав свою колишню команду "Ньюкасл". Здається, жодної ностальгії за колишнім місцем роботи француз не відчуває. На гол "сорок" "Крістал" відповів аж п’ятьма влучними пострілами. Як наслідок: розгром 5:1. "Пелас" тепер шостий, "Ньюкасл" продовжує перебувати на дні турнірної таблиці.

"Астон Вілла" та "Уотфорд" на голи також не скупились. У фантастичній перестрілці сильнішим виявився коллектив останніх. "Астон Вілла" перебуває у глибокій кризі, адже бірмінгемці - останні у чемпіонаті Англії, лише 5 залікових пунктів. "Уотфорд", попри перший сезон у Прем'єр-лізі, відчуває себе впевнено та розташовується усередині таблиці.

Англія. АПЛ, 14 тур

"Борнмут" - "Евертон" - 3:3 (0:2)

Голи: Сміт, 79, Станіслас, 87, 90+7 - Морі, 25, Лукаку, 36, Барклі, 90+5

"Астон Вілла" - "Уотфорд" - 2:3 (1:1)

Голи: Річардс, 41, Айю, 89 - Ігало,17, Хаттон, 69 (авт), Діні, 85

"Крістал Пелас" - "Ньюкасл" - 5:1 (3:1)

Голи: Макартур, 14, Боласі, 17, 47, Заха, 41, Макартур, 90+3 - Сіссе, 10

"Ман Сіті" - "Саутгемптон" - 3:1 (2:0)

Голи: Де Брюйне, 9, Делф, 20, Коларов, 70 - Лонг, 49

"Сандерленд" - "Сток Сіті" - 2:0 (0:0)

Голи: Ван Анхольт, 82, Уотмор, 85

Вилучення: Шоуткросс, 47 (СС)