УКР РУС

"Ман Сіті" на відстані однієї перемоги, "Вулвз" вилітають в Чемпіоншип. ВІДЕО

22 квітня 2012 Читать на русском

Кому радість, а кому - горе. Під холодним дощем на "Молінью" "Сіті" здобуває очікувану перемогу, а під сонцем "Енфілда" мерсисайдці капітулюють перед колишнім наставником.

Перемога, немов повітря, була необхідна як "Вулвз", так і "Сіті". Перші сподівалися відкласти неприємне пониження у класі, другі, знаючи про промах "МЮ", прагнули скоротити гандикап до якихось трьох очок. Спершу не все вдавалося "блакитним". "Помаранчево-чорні" активно огризалися, тож Харту довелося попрацювати. Вагоме слово сказав Агуеро. Він забив саме тоді, коли шальки терезів застигли, не знаючи, куди нахилитися. Коли ж забив ще й Насрі, публіка почала збиратися додому. Фінальний свисток прозвучав при напівпорожніх трибунах "Молінью".

А ось "Ліверпуль", завдавши втричі більше ударів від свого суперника, не забив ні разу, прогавивши, до того ж, контру "дроздів". Як тут не згадати, що саме Рой Ходжсон, теперішній коуч "Вест Брома", змушений був в авральному порядку пакувати валізи з "Енфілда", бо, мовляв, "не було результату". Зараз "червоні" поступаються лідеру - "МЮ" - 37 очками. Невже такого результату хотіли боси "Лівера"?

"Вулверхемптон" - "Ман Сіті" - 0:2 (0:1)

Голи: Агуеро, 27, Насрі, 74

Попередження: Яя Туре


 

"Ліверпуль" - "Вест Бромвіч" - 0:1(0:0)

Гол: Одемвінгі, 75

Попередження: Аггер, Шелві