УКР РУС

"Ман Сіті" мінімально переміг "Вест Бромвіч"

9 квітня 2016 Читать на русском

У 33 турі АПЛ "містяни" переграли "дроздів", оживившись після невдалої гри у першому таймі.

Раніше сьогодні втратив очки "Арсенал", не зумівши перемогти в лондонському дербі "Вест Хем". Таким чином, "Ман Сіті" мав можливість максимально наблизитись до третього місця. Для цього необхідно було обігрувати в рідних стінах "Вест Бромвіч".

Перший тайм господарі поля провели не найкращим чином. Вже на 6 хвилині матчу гості відкрили рахунок - прекрасний удар з кута штрафного майданчика виконав Сессеньон. На щастя вболівальників "Ман Сіті" зумів швидко зрівняти рахунок. Агуеро реалізував пенальті, забивши 18 гол у сезоні в АПЛ. До перерви підопічні Пелегріні виглядали дуже блідо, тому чилієць повинен був підсилювати гру замінами.

На 60 хвилині на поле вийшли де Брюйне і Туре, що кардинально змінило хід гри. Незабаром "Ман Сіті" вийшов уперед зусилями де Брюйне і Насрі. Надалі "містяни" віддали ініціативу, що призвело до справжнього штурму на останніх хвилинах у виконанні "дроздів".

Господарі встояли і здобули 3 очки, але виникло багато питань до їхньої сьогоднішньої гри. Пелегріні залишається сподіватись, що його команда реабілітується перед вболівальниками у матчі Ліги Чемпіонів проти ПСЖ.

Англія. АПЛ, 33 тур.

"Ман Сіті" - "Вест Бромвіч" - 2:1 ВІДЕО

Голи: Агуеро, 18 (пен), Насрі, 66 - Сессеньон, 6