УКР РУС

"Ман Сіті" дотиснув "Крістал Пелас", "Саутгемптон" відібрав очки в "Ліверпуля"

19 листопада 2016 Читать на русском

У 12 турі АПЛ "Лестер" програв "Уотфорду", а "Борнмут" засмутив "Сток Сіті".

"Ман Сіті" не без проблем обіграв "Крістал Пелас". На 37 хвилині манкуніанці втратили Компані, але вже за дві хвилини Туре вивів свою команду вперед. Після відпочинку "блакитні" не встежили за Вікхемом, який відновив паритет, але в останній частині матчу вирвали перемогу зусиллями все того ж івуарійського хавбека.

"Сандерленд" впевнено розбив "Халл Сіті". До голу Дефо "чорні коти" додали два влучні удари Анічебе та забезпечили собі другу перемогу в першості.

Лідер чемпіонату "Ліверпуль" провів важкий поєдинок проти "Саутгемптона". Мерсисайдці домінували протягом усього ігрового часу, але із завданням пробити Форстера не впоралися. Поки що "червоні" залишаються на першому місці, однак вже завтра "Челсі" має всі шанси змістити їх з вершини.

"Сток Сіті" вперше за два місяці програв у чемпіонаті. Кривдниками "гончарів" сьогодні стали "вишні". Долю зустрічі в середині першого тайму вирішив гол Аке. Відразу по перерві "Сток" міг зрівняти рахунок, але Кркіч не реалізував пенальті.

"Лестер" зазнав несподіваної поразки на "Вікарідж Роуд". Господарі поля дуже активно розпочали матч і до 12 хвилини двічі засмутили підопічних Клаудіо Раньєрі. Один гол "лисиці" відіграли з пенальті, а от на більше діючих чемпіонів не вистачило.

"Суонсі" був близьким до того, щоб перервати 10-матчеву безвиграшну серію. Наприкінці першого тайму поєдинку з "Евертоном" Сігурдсон вивів "лебедів" вперед, а протягом другої половини зустрічі валлійці намагалися втримати свої ворота сухими. Не вдалося, команда залишається на дні турнірної таблиці.

Англія. АПЛ, 12 тур

"Крістал Пелас" – "Ман Сіті" – 1:2

Голи: Вікхем, 66 – Туре, 39, 83

"Сандерленд" – "Халл Сіті" – 3:0

Голи: Дефо, 34, Анічебе, 63, 84

Вилучення: Джілободжі, 89

"Саутгемптон" – "Ліверпуль" – 0:0

"Сток Сіті" – "Борнмут" – 0:1

Гол: Аке, 26

Нереалізований пенальті: Кркіч, 49

"Уотфорд" – "Лестер" – 2:1

Голи: Капуе, 1, Перейра, 13 – Марез, 15 (пен)

"Евертон" – "Суонсі" – 1:1

Голи: Коулмен, 89 – Сігурдсон, 41 (пен)