УКР РУС

"Ман Сіті" без шансів поступився "Тоттенхему", "Лестер" і "Саутгемптон" голів не забивали

2 жовтня 2016 Читать на русском

У 7 турі АПЛ лідер першості поступився "шпорам", а діючий чемпіон не зумів переграти "святих".

Центральний матч вікенду відбувався на "Вайт Харт Лейн". Вже на 9 хвилині господарі вийшли вперед, коли Коларов на дальній стійці замкнув у свої ворота навіс Роуза. "Тоттенхем" домінував, грамотно протидіючи "містянам" на всіх ділянках поля. "Шпори" постійно турбували голкіпера гостей атаками, натомість біля своїх володінь повністю закрили Агуеро та Стерлінга.

У другій половині першого тайму "Ман Сіті" грубо обрізався в центрі поля, а "Тоттенхем" витиснув з цього максимум. Сон вчасно видав вишуканий пас на Аллі у штрафний майданчик, звідки молодий англієць легко обіграв Браво.

По перерві нічого не змінилося, підопічні Маурісіо Почеттіно продовжили вести гру. Не вплинули на хід матчу і заміни Пепа Гвардіоли. На 65 хвилині після чергового провалу в захисті Фернандінью збив у карній зоні Аллі, але Ламела змарнував можливість зробити рахунок розгромним.

До фінального свистка "блакитні" так і не зуміли нічого протиставити "Тоттенхему", тому "шпори" справедливо перемогли і скоротили відставання від "Ман Сіті" на відстань одного очка.

В іншому матчі "Лестер" протистояв "Саутгемптону". За 90 хвилин матчу жодна з команд не вразила ворота суперника, хоча як одні, так і інші, мали достатньо хороших шансів, аби відзначитися.

У підсумку нічия, яка залишила "лисів" та "святих" у середині турнірної таблиці з 8 та 9 очками відповідно.

Англія. АПЛ, 7 тур

"Тоттенхем" – "Ман Сіті" – 2:0

Голи: Коларов, 9 (аг), Аллі, 37

Нереалізований пенальті: Ламела, 65

"Лестер" – "Саутгемптон" – 0:0