УКР РУС

"Ман Сіті" - "Динамо": Яка Ліга чемпіонів? Ви знущаєтеся з мене! Огляд британських ЗМІ

16 березня 2016 Читать на русском

До вашої уваги традиційний огляд британської преси за підсумками матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ман Сіті" - "Динамо".

BBC

Журналісти BBC відзначили "Ман Сіті", який вперше пробився у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Втім відразу ж дорікнули команді Пеллегріні у тому, що в поєдинку з "Динамо" вони змарнували можливість продемонструвати свій високий клас.

Цікаво, що гравцем матчу за версією авторитетного британського видання став Мігель Велозу. Також зазначимо, що BBC більше уваги приділив травмі Компані, який вибув з гри близько на місяць.

Mirror

Видання Mirror коротко підсумувало вчорашній матч між "Ман Сіті" та "Динамо". У статті зазначається, що "Динамо" так і не змогло скористатися кадровими проблемами "містян". Крім цього багато уваги приділяють травмам Компані та Отаменді.

Додамо, що британський таблоїд традиційно поставив оцінки гравцям. Найвищий бал у складі "Ман Сіті" отримали Фернандінью та Агуеро, а в складі "Динамо" відзначили гру Андрія Ярмоленка.

Manchester Evening

"Історичне досягнення "Ман Сіті" у Лізі чемпіонів може дорого коштувати у дербі", - під таким заголовком вийшов матеріал у Manchester Evening. Повідомляється, що в матчі з МЮ у старті вийдуть центрбеки Мангала та Демікеліс, і, за словами автора, саме ця пара стала посміховськом на "Етіхад Стедіум" у листопаді, коли "Ман Сіті" розгромно поступився "Ліверпулю" 1:4.

The Guardian

Авторитетне видання The Guardian також акцентує увагу на травмі Венсана Компані, який за попередньою інформацією може пропустити майже увесь залишок сезону.

The Telegraph

The Telegraph переконаний, що у цьому матчі не варто шукати серйозних тактичних та стратегічних напрацювань, відтак у матеріалі більше роздумують над майбутнім протистояння "Ман Сіті" проти МЮ, що відбудеться 20 березня. Також у статті згадують про Хосепа Гвардіолу, на якого чекає великий обсяг роботи у новій команді.

The Sun

Видання The Sun наголошує на тому, що "Ман Сіті" знадобилося 5 спроб, щоб пробитися у чвертьфінал Ліги чемпіонів та довести, що шейхи не даремно вкладають у клуб такі великі кошти.

Daily Mail

"Яка Ліга чемпіонів? Ви знущаєтеся з мене!", - ось такі перші слова матеріалу оглядача Мартіна Семюеля про матч "Ман Сіті" - "Динамо". Перш за все, як і більшість англійських видань, автор згадує про травму капітана команди. Також мова йде про те, що матч був нудним та нецікавим. Оскільки "Ман Сіті" не потрібно було забивати, а "Динамо" просто не могло. Семюел розкритикував цей матч та вважає, що поєдинок не відповідав рівню 1/8 фіналу ЛЧ.

Втім додається, що ці незручності можна потерпіти, зважаючи на те, що у підсумку "Ман Сіті" пробився у чвертьфінал.

Підготував Юрій Шутка, Футбол 24

"Всі ламаються, вічний тільки Шовковський". "Ман Сіті" - "Динамо". Наші оцінки