УКР РУС

"Ман Сіті" - "Динамо": Передматчева прес-конференція Сергія Реброва

14 березня 2016 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті" поспілкувався з журналістами.

"У нас вже й не так мало шансів напередодні матчу. Однак я сказав гравцям: потрібно перестати нервувати, і тоді можна боротися за результат.

Якщо футболісти залишать нерви в роздягальні, то у нас будуть шанси на прохід далі. Головне, завжди залишатися командою, якій потрібен певний результат.

Що треба зробити, щоб пройти "Сіті"? Повторюся, завдання №1 - бути командою. Якщо це вийде, то можна вже говорити про конкретні завдання на гру.

Не скажу, що "Манчестер Сіті" погано грав на вихідних проти "Норвіча". Суперник тільки і стояв біля своїх воріт, але нічию утримав. Я стежив за манкуніанцям. "Містяни" грають в дуже швидкий комбінаційний футбол, і це у них якісно виходить", - розповів Ребров.

Нагадаємо, гра "Ман Сіті" - "Динамо" розпочнеться 15 березня о 21:45, а за всіма найцікавішими подіями, що передують цій зустрічі, слідкуйте в нашому онлайні.

Пеллегріні: Намагатимемося забути здобутий у Києві результат з "Динамо"