УКР РУС

"Мальме": Квитки на матч з "Шахтарем" коштують як хот-дог, тому наші фанати приїдуть у Львів

7 жовтня 2015 Читать на русском

Співробітник прес-служби "Мальме" Пітер Ахландер сподівається на чисельну армію вболівальників свого клубу у Львові на матчі Ліги чемпіонів проти "Шахтаря".

"Ні, це не жарт. "Шахтар" встановив ціну на квитки на матч Ліги чемпіонів у 2 євро, що є еквівалентним 20 шведським кронам. За ці гроші у Швеції можна придбати пачку чіпсів, содову або хот-дог.

В останні два роки наші вболівальники багато подорожували за нами. Ми їм дуже вдячні за прихильність і раді, що вони отримують матч дуже дешевою ціною.

Ми маємо право на 1400 квитків, але скільки відсотків буде придбано ми ще не знаємо точно. В середу і четвер квитки надійдуть у вільний продаж. Я думаю, що на грі проти "Шахтаря" у нас буде висока відвідуваність як вдома, так і на виїзді", - зазначив Ахландер.

Відзначається, що "Мальме" наразі вже викупив 500 квитків, при максимальній кількості виділених гостьових квитків - 1400.

До порівняння для виїзного матчу проти "Реала" у Мадрид, для "Мальме" виділено 3 900 квитків. Квитки на матч у "Сантьяго Бернабеу" коштують 250 крон (близько 27 євро).

Нагадаємо, що "Шахтар", як і "Мальме", зазнав зазнав двох поразок у перших матчах Ліги чемпіонів. За словами Мірчі Луческу, "Шахтар" боротиметься з "Мальме" за Лігу Європи.