УКР РУС

Малишев: У суботу вже планую повернутися до Києва

8 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Максим Малишев розповів про те, як проходить його відновлення після операції.

"Я травмував коліно в ігровому моменті ще в поєдинку за Суперкубок із Динамо. Тоді зробили знімок, клубні лікарі хотіли уникнути операції, і ми лікували консервативними методами. Через якийсь час я почав займатися в загальній групі, але нога все одно мене турбувала. На одному з останніх тренувань при ривку відчув різкий біль. Зробили МРТ, лікарі сказали, що хірургічного втручання не уникнути – розрив хрестоподібної зв'язки коліна. Це був дуже сильний удар для мене. Але я вірю, що все буде добре і я стану іще сильнішим.

Коли прооперували? 5 вересня в Барселоні в Hospital Quiron. Лікарі кажуть, що період реабілітації займе близько шести місяців. У суботу вже планую повернутися до Києва.

Після операції отримав багато дзвінків і СМС. Усі підтримують і кажуть теплі слова. Дуже приємно усвідомлювати, що стільки людей переживає за мене", – цитує Малишева офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Малишев пропустить півроку через травму.

Повернення Лобановського, нестримний Шева і євротріумф Шахтаря. Найбільші досягнення українського футболу часів Незалежності