УКР РУС

Малишев: Шкода, що не забили "Сельті" ще

17 лютого 2017 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев прокоментував перемогу "гірників" у матчі Ліги Європи проти "Сельти".

"Дуже раді перемозі. Доклали багато зусиль і за рахунок колективних дій домоглися результату. Було видно, що це перша офіційна гра в році. Виходило не все, що задумували, але ми відпрацьовували на полі один за одного і завдяки самовіддачі та дисципліни виконали установку тренера.

Сьогодні Бланко-Лещук забив важливий для нас м'яч на виїзді. Вся команда дуже рада за Густаво! Він – молодець, професіонал, який повністю віддається на тренуваннях. Потрібно, щоб Густаво відзначився голом ще й у Харкові. Важливо, що ми не пропустили. При цьому шкода, що не забили ще, тому що непогано виходили контратаки і мали моменти. Попереду другий матч, в якому все буде вирішуватися. Шанси рівні", – сказав Малишев.

"Шахтар" мінімально обіграв на виїзді "Сельту" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи. Відео гола та огляд матчу. Паулу Фонсека залишився задоволеним результатом, але вважає, що доля протистояння визначиться в Харкові. У матчі-відповіді "Сельті" доведеться обходитись без Радої, який отримав дискваліфікацію. Однак Беріссо сподівається, що в Україні "Сельта" зуміє домогтися потрібного результату.

"Сельта" – "Шахтар": безпорадні Аспас і Гвідетті, всюдисущий Бланко-Лещук. Перші підсумки