УКР РУС

Маліновський: Зробили правильні висновки після Саудівської Аравії

28 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський прокоментував перемогу над збірною Японії (2:1).

Товариські матчі
завершено
-

Руслан Маліновський в інтерв'ю Команда 1 заявив, що збірна України мала використовувати свої моменти в матчі проти Саудівської Аравії (1:1), додавши, що після цього спарингу команда зробила правильні висновки та перемогла Японію (2:1).

"Перед грою наставники нам говорили, що японці в більшій мірі діють прямолінійно, довгими передачами. Акцентували тренери нашу увагу і на виконанні стандартних положень азіатів. Але, на жаль, ми таки недогледіли за суперниками, коли вони забивали гол після розіграшу штрафного. Зробимо висновки, потрібно бути більш сконцентрованими в таких ситуаціях. Хоча по грі, вважаю, ми повністю перевершили опонента.

Якби в першому таймі з аравійцями ми використовували всі моменти, які у нас були, то зараз не довелося би говорити про те, чому не вийшло переграти більш слабкого суперника. Та й у кінці гри у нас було два забійних шанси. Але нічого, головне, щоб в офіційних поєдинках ми не допускали таких промахів. Думаю, після гри із Саудівською Аравією команда зробила правильні висновки", – сказав Маліновський.