УКР РУС

Маліновський залишиться в Аталанті – президент клубу не збирається віддавати українця грандам

31 травня 2021 Читать на русском

Президент бергамасків Антоніо Перкассі не збирається відпускати Руслана Маліновського в інший клуб після розкішного сезону 2020/21 у виконанні хавбека збірної України.

"Протягом останніх трьох років Аталанта має найкращу атаку в Серії А. Не знаю, як можна підсилити команду в цій ланці. Можу сказати, що Мурієль, Сапата і Маліновський точно залишаться в команді. Їхній відхід виключений.

"Маліновський – головна фігура на шаховій дошці Аталанти": цифри, які зробили українця найкращим в Серії А

Гасперіні? Він може залишатися тут довічно. Не розумію, чому я маю про це постійно говорити, якщо в нього ще 3 роки контракту", – цитує Перкассі Tutto Atalanta.

Раніше з'являлася інформація, що 28-річним українським хавбеком, який видав розкішну другу половину сезону, цікавляться Інтер, Челсі та Мілан.

Зауважимо, в сезоні 2020/21 Маліновський забив 10 голів у всіх турнірах та став найкращим асистентом чемпіонату Італії (11 асистів за версією Серії А, статистичні портали дають 12). Також його визнали найкращим гравцем Аталанти у березні та квітні, а ще українець отримав одну нагороду найкращому футболісту місяця в Серії А.

Маліновський став зіркою, новий чемпіон, камбек Мілана в ЛЧ, крах Юве і Фонсеки – найголовніше про минулий сезон кальчо