УКР РУС

Маліновський: При хорошому розкладі можемо напряму вийти на чемпіонат Європи

6 жовтня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" і збірної України Руслан Маліновський розповів про очікування від матчів у складі національної команди проти Македонії та Іспанії.

"До складу збірної України викликано шість гравців луганської "Зорі". Це дуже велике досягнення для нас. Всім приємно: і футболістам, і тренерам, і керівництву. У решти хлопців є прагнення рости. Але це заслуга не тільки цих шести футболістів, а й усієї команди.

Микита Каменюка останні два роки провів на дуже хорошому, стабільному рівні. Він вів за собою команду, як справжній капітан. Тому його викликом до збірної України я не здивований.

Думаю, що тренерський штаб нам докладно розповість, як потрібно зіграти з македонцями, а як з іспанцями. Потрібно виходити і намагатися виграти першу гру, і потім вже готуватися до іспанців. При хорошому розкладі можемо напряму вийти на чемпіонат Європи.

Відсутність Дієго Кости та Іньєсти? Я думаю, що там всі кваліфіковані футболісти... Так, звичайно, Іньєста - один з топ-футболістів світу, як і Дієго Коста, але я вважаю, що Іспанія дуже сильна команда і у них є люди, які можуть замінити тих, хто вибув.

З Македонією та Іспанією будуть два різних матчі, адже Македонія та Іспанія - це дві різні команди. Потрібно готуватися спочатку до македонців, а потім до іспанців. Не потрібно готуватися до двох ігор одночасно, поступово все повинно бути.

Звичайно, це найважливіші два матчі відбору. Всі хочуть вийти і виграти ці дві гри.

Буде важко, я не люблю щось там згадувати або вгадувати. Потрібно добре підготуватися і виходити на ці ігри робити результат", - відзначив Маліновський.