УКР РУС

Маліновський назвав топ-4 українських футболістів, які готові вже сьогодні "вистрілити" в Серії А

5 червня 2021 Читать на русском

Український півзахисник Аталанти Руслан Маліновський обрав четвірку гравців, які не зіпсували б каші у чемпіонаті Італії.

"Найперше – це Віталій Миколенко. У нього є сильні фізичні кондиції і це головна база. Євген Макаренко – тому що він технічно оснащений дуже добре. Він дуже добре грає головою, дуже розумний футболіст. Навіть коли я грав проти нього в Бельгії, він був одним з тих футболістів, проти кого було надзвичайно важко грати.

Маліновський: В Серії А є значно сильніші футболісти, ніж Роналду

Роман Яремчук. Він вже зробив собі імя в Бельгії, однак нападникам в Італії дуже важко. Після чемпіонату Бельгії ти повинен грати ще краще. Той рівень, який в тебе був у Бельгії – після переходу в Серію А цього недостатньо.

Щодо Циганкова... Вітя сильний футболіст. Але ті моменти, які в нього виникають... Травми... Коли він у формі – він дуже сильний футболіст і дуже затребуваний. Але коли ти граєш на серйозному рівні – ти маєш бути завжди в тонусі. Бо коли ти випадаєш бодай на тиждень – потім важко повернутися. І тренеру важко ставити футболіста після травми. Віктору потрібно позбутись цих проблем. Можливе це через молодість, можливо з часом вони пройдуть і він зможе грати в топ-клубі. Але у всьому іншому – це футболіст з величезним потенціалом", – сказав Маліновський у програмі "Вацко LIVE".

Маліновський став зіркою, новий чемпіон, камбек Мілана в ЛЧ, крах Юве і Фонсеки – найголовніше про минулий сезон кальчо