УКР РУС

Маліновський: Мета України – посісти одне з перших двох місць

27 березня 2023 Читать на русском

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський поділився емоціями після поразки від Англії (0:2).

"Сьогодні всі старалися грати в футбол, ми не били просто м'яч вперед. В першому таймі добре пресингували. Можливо, в останній фазі могли зіграти краще, але Англія зіграла в футбол високого рівня.

Англія – Україна – 2:0 – відео голів і огляд матчу

Було нелегко, але це тільки перший тур – всі матчі попереду. Наша мета – посісти одне з перших двох місць, яке дасть нам право зіграти на чемпіонаті Європи. Тому що є Італія, й матч з нею попереду.

У нас дуже хороша команда. Сьогодні ми максимально намагалися допомогти Руслану Ротаню. Ми знаємо його як футболіста, чудову людину та професіонала, який завжди віддавався на полі. Тому зі всією повагою до нього ми робили все, що він хотів побачити у цьому матчі. Щось виходило, щось ні, але на даний момент така ситуація, і ми максимально підтримуємо тренера.

Чи можна сказати, що у збірній України зараз одне з найтоповіших поколінь? Побачимо в майбутньому, тому що це оцінюється результатами. На даний момент ми ще маємо довести, що перебуваємо на високому рівні", – сказав Маліновський у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, підопічні Ротаня у стартовому матчі відбору на Євро-2024 поступились збірній Англії з рахунком 0:2. Свій наступний поєдинок "синьо-жовті" проведуть 16 червня проти Північної Македонії.

Англія спокійно обіграла Україну – шалені експерименти Ротаня, легкі пропущені голи, безнадійний старт відбору Євро-2024