УКР РУС

Маліновський: Гра зі Словаччиною показала, що ми на правильному шляху

11 листопада 2017 Читать на русском

Хавбек збірної України Руслан Маліновський поділився емоціями після перемоги над Словаччиною у товариському матчі.

Товариські матчі
завершено
-

"Хороші відчуття після перемоги. Виграли у хорошого суперника, у хорошої команди.

Намагалися зіграти у свою гру – не летіти вперед забивати, а старались зіграти грамотно, компактно, не дати супернику шансів. Ми свої можливості реалізували і перемогли.

Ярмоленко: Мій гол – це повністю заслуга Марлоса

Не сказав би, що було багато обрізок. Поле було так собі, ми намагались грати у комбінаційний футбол, низом. Так, бували недоліки, але нічого страшного, головне проаналізувати помилки та зробити висновки. Наступного разу зіграємо більш надійно.

Ми будемо прагнути вийти на Євро-2020. Ця гра показала, що ми на правильному шляху. Треба працювати над собою та рухатися вперед. Думаю, все буде добре, оскільки колектив та атмосфера у збірній України хороші, сюди завжди приємно приїжджати.

Коноплянка: Я не можу сказати на сто відсотків, що ми будемо на Євро-2020

Про Лігу Націй майже нічого конкретно не знаю, знаю лише, що ми потрапили у групу Б. Але буде цікаво спробувати свої сили у цьому турнірі, це буде своєрідною репетицією перед Євро-2020.

Дякую вболівальникам, була дуже хороша атмосфера. У Львові завжди приємно грати", – розповів Маліновський.

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Вболівальники збірної України виступили проти натуралізації