УКР РУС

Маліновський дізнався про виклик у збірну України з інтернету

11 березня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Генка" Руслан Маліновський зрадів виклику до збірної України.

"Моє головне прагнення – допомогти команді. Я намагаюся сфокусуватися на грі, оскільки дуже багато пропустив, і ця, можна сказати, жадібність допомагає мені працювати на максимумі. У європейському футболі важлива стабільність. На такий рівень я і хочу вийти.

Тренери збірної України поки не виходили на зв'язок. Про виклик до національної команди дізнався з інтернету. Можливо, папір є і в клубі, але просто після гри в Генті наша команда залишилася там ночувати, а після повернення додому я не бачив нікого з тих людей, які могли б мені про це сказати.

Бій буде ще той. Хорватія – це топ-команда, в яку залучаються футболісти з кращих клубів Європи. Потрібно дуже добре вивчити суперника, а потім постаратися виконати установку тренерів. У такому випадку можна домогтися позитивного результату. І, звичайно, важливо не боятися суперника.

Можливо, мені доведеться протистояти Модрічу і Ракітічу? Думаю, їх найсильніша якість – мінімальна кількість помилок. Індивідуальна майстерність цих хлопців – на найвищому рівні. Це майстри пасу.

У Бельгії я став прогресувати, можливо, в оборонних діях. Наш нинішній наставник Альберт Стейвенберг вчить діяти більш розумно, не розпорошуватися. Вважаю, що підвищився і самоконтроль. Але ще є куди рости, тому будемо працювати", – розповів 23-річний хавбек.

Нагадаємо, Маліновський забив гол і асистував за "Генк" у матчі 1/8 Ліги Європи.

, а також у Viber