УКР РУС

Маліновський: Були пропозиції від Сельти та ще кількох клубів, але Генк не захотів мене відпускати

3 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник бельгійського Генка Руслан Маліновський після тренування збірної України в понеділок прокоментував Футбол 24 вдалий початок сезону у клубі та очікування від старту національної команди в Лізі націй УЄФА.

"Настрій гарний, мій клуб зараз вдало виступає. Ми зіграли 12 матчів, з яких 10 виграли та двічі зіграли внічию. Треба продовжувати в тому ж дусі.

Продовження контракту з клубом? В мене був контакт ще на 3 роки, а тепер він продовжений на 4 роки (до 2022 року). Клуб не захотів відпускати мене в іншу команду. Були пропозиції від Сельти та ще кількох клубів.

Маліновський став найвисокооплачуванішим гравцем Генка, – ЗМІ

У Генка залишився кістяк команди. Думаю, що з цим складом можна боротися за максимальні завдання: чемпіонство в Бельгії та якомога далі пройти у Лізі Європи.

В збірну, як завжди, приїжджаю з гарним настроєм. Це вже є, можна сказати, офіційні матчі, тому побачимо, наскільки ми готові. Буде цікаво. Чехія та Словаччина – хороша збірні. Можна сказати, що вони схожі між собою, тому будуть цікаві матчі. Потрібно дуже грамотно зіграти і найголовніше – взяти свої очки", – сказав Маліновський кореспонденту Футбол 24 після тренування збірної на НТКУ ім. Баннікова.

Наші за кордоном: Зозуля повертається, Маліновський у вогні, жах Левченка та червоний Коноплянка