УКР РУС

Маліновський: Проведені на полі хвилини далися важко

13 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Генка та збірної України Руслан Маліновський – про відновлення після травми та суперників у Лізі націй.

"Травма? Раніше підхопив вірус, тому лікар сказав, мовляв, ніяких навантажень. Довелося близько тижня провести на лікарняному. Але зараз уже все позаду, перед останнім матчем, із Зюльте-Варегемом, почав потроху тренуватися і в результаті отримав від тренера 10 хвилин ігрового часу.

Скільки треба часу, щоб набрати форму? Хочеться, аби це було якомога швидше. Хоча не буду приховувати, проведені на полі хвилини далися важко. Ноги ще важкі. Але зараз я готуюся за спеціальною програмою, розробленою тренерами, і сподіваюся, що до 17 лютого буду у повній готовності. У нас попереду дуже важливий матч із Брюгге, лідером чемпіонату, тому є велике бажання допомогти команді.

Чи скучив за партнерами по збірній? Я завжди казав, що із задоволенням приїжджаю до збірної. Але поки що всі думки -- про клуб. У нас важкий графік: вісім поєдинків за 24 дні, і тільки зараз перейдемо на ігри раз на тиждень. Що стосується збірної, то в березні я очікую на плідну роботу. Товариські матчі будуть корисними. Ми пригадаємо свої ігрові зв'язки і спробуємо втілити в життя нові напрацювання тренерського штабу Андрія Шевченка.

Суперники в Лізі націй? Можна сказати, що нам в опоненти дісталися наші сусіди, вони схожі з нами за менталітетом. Упевнений, поєдинки проти Чехії і Словаччини будуть цікавими, адже зустрічатимуться рівні суперники, а отже, інтрига гарантована. Дуже сподіваємося на підтримку наших уболівальників", – цитує Маліновського офіційний сайт ФФУ.

В поточному сезоні чемпіонату Бельгії Маліновський провів 24 матчі, в яких забив 3 голи й віддав 2 гольові передачі.