УКР РУС

Малдера: Залишити збірну України зараз – це як пробігти 90 метрів зі 100 і зійти з дистанції

28 березня 2020 Читать на русском

Асистент Андрія Шевченка у збірній України Андреа Малдера зізнався, що не розглядає варіанту з припиненням співпраці з національною командою.

"Я постійно на зв'язку з Шевченком і Тассотті. Мене постійно підтримують гравці: Степаненко, Зінченко, Мораєс, а також прості українські вболівальники. Я відчуваю цю підтримку і хочу від усього серця їм подякувати.

"Я – українець та італієць": Малдера зізнався, чому зробив татуювання з гербом і прапором України

У нас був великий рік. Ментально ми були готові до Євро. Стали сенсацією відбору. Андрій Миколайович створив фантастичну атмосферу і збудував гру тактично. У нас зараз ментальність бійців і переможців, проте є більш важливі речі. Матч проти коронавірусу – головна битва проти сильного суперника. Ми почнемо в Лізі Націй і зіграємо Євро у 2021 році – це не проблема і не кінець цієї славної команди.

Тассотті оцінив, як вплине перенесення Євро-2020 на збірну України

Можливо, перенесення Євро – плюс для нашої збірної, враховуючи проблеми Яремчука, Бєсєдіна і Степаненка. Ми обговорювали це питання зі штабом, однак протягом року футболісти завжди отримують ушкодження. Зараз травмовані одні, в наступному році можуть бути інші. Наприклад, нас дуже турбувала форма Ярмоленка і Бурди. Як каже Шевченко, головне – в якій формі буде команда саме на Євро.

Ми всі мріємо досягти мети разом зі збірною України. Залишити команду зараз – це як пробігти 90 метрів зі 100 і зійти з дистанції. Я хочу залишитися в національній команді", – сказав Малдера в ефірі телеканалу Футбол 1.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА