УКР РУС

"Малага" випереджає "Леванте" в очному двобої. ВІДЕО

10 березня 2012 Читать на русском

Команда Мануеля Пеллегріні здобула перемогу малою кров'ю у поєдинку з "жабенятами" Хуана Мартінеса і посунула суперника з четвертого місця.

"Анчоуси" домінували протягом першої половини, але успіху так і не досягнули. Зате на самому початку наступних 45-ти хвилин Хоакін подав, а Рондон кінчиками волосся замкнув, дезорієнтувавши кіпера "Леванте" Мунуа.

Кумедний епізод трапився з тренером гостей Хуаном Ігнасіо Мартінесом. Той собі мізкував, що робить одну заміну, а в суддівському протоколі чітко була записана інша. Згідно з нею, ХІМ зняв правого захисника, а випустив нападника Рубена Суареса. Як не намагався наставник гостей переконати арбітрів, правила є правила, і довелось розлюченому Валдо "опускатись" на позицію правого бека. Це настільки вивело гравця із рівноваги, що той почав чудити з усіх сил.

Кабраль міг зрівнювати на 81-й хвилині і покарати господарів "Росаледи" за зайву розслабленість, адже ті "кинули" грати після здобуття мінімальної переваги. Захисники "анчоусів" помилилися при створенні штучного офсайду, надавши можливість аргентинському захиснику зрівнювати рахунок. Однак Кабальєро вміло вийшов на переріз і до мінімуму скоротив кут обстрілу.

На 86-й хвилині став ще один казус з арбітром - Ігнаціо Іглесіас послизнувся, чим спровокував значні схвальні оплески на трибунах. А на останніх секундах гості втратили ще один шанс забити і втриматись на четвертій сходинці.

В іншому матчі "Реал Сосьєдад" прогнозовано розбив першого і найвірнішого кандидата на виліт "Реал Сарагосу".

"Реал Сосьєдад" - "Сарагоса" - 3:0 (3:0)

Голи: Агірретче, 19, Вела, 22, Агірретче, 40

"Малага" - "Леванте" - 1:0 (0:0)

Голи: Рондон, 51