УКР РУС

"Малага" сенсаційно здолала "Барселону"

8 квітня 2017 Читать на русском

Команда легендарного гравця мадридського "Реала", Мічела, перемогла "Барселону" – 2:0. Голи провели Сандро Рамірес та Джоні.

Навіть без дискваліфікованих Піке та Ракітіча "Барселона" зобов’язана була перемагати "Малагу" та зрівнюватися за набраними очками з "Реалом".

На 15 хвилині Луїс Суарес ледве не вивів гостей вперед: ветеран Камені зіграв блискуче. Через сімнадцять хвилин 21-річний вихованець каталонців Сандро Рамірес реалізував вихід віч-на-віч з тер Штегеном.

На другий тайм Луїс Енріке випустив Іньєсту та Серхі Роберто, відповідно знявши Деніса Суареса з Матьє. На 58 хвилині Хуанпі міг подвоїти перевагу "анчоусів", але з вбивчої позиції влучив у німецького голкіпера. Посеред другої половини матчу Неймар отримав другу жовту (першу бразилець заробив за безглузду неспортивну поведінку) та пішов відпочивати. Після цього трапилося кілька скандальних епізодів: спочатку через дуже сумнівний офсайд лайнсмен відмінив гол Пеньяранди; за фол Маскерано проти Форналса можна було призначати замість штрафного пенальті; за порушення Луїса Ернандеса на Серхі Роберто теж можна було показувати на "позначку". Наприкінці поєдинку свіжий Джоні поставив крапку – 2:0!

В "Барселони" лишається 69 очок, "анчоуси" набирають 33 бали.

В 32 турі каталонці зіграють проти "Реала". Баскського. "Малага" вирушить в гості до "Депортіво".

Чемпіонат Іспанії, 31 тур

"Малага" – "Барселона" – 2:0

Голи: Сандро, 31, Джоні, 90

Вилучення: Неймар, 65