УКР РУС

"Малага" розгромила "Сельту"

7 травня 2017 Читать на русском

В 36 турі Прімери "анчоуси" впевнено перемогли команду з Галісії – 3:0.

Напередодні матчу букмекери давали на перемогу "кельтів" високий коефіцієнт: вісім до одного! Вочевидь, такий смачний коефіцієнт був прив’язаний до участі "Сельти" в Лізі Європи. Едуардо Беріссо виставив не основний стартовий склад. На лавці для запасних опинилися Аспас, Гвідетті, Мальйо, Ронкалья. Щодо Васса та Сісто, то вони не потрапили навіть у заявку.

Перший тайм по грі закономірно залишився за господарями. На 26 хвилині Онтіверос ударом в ближній кут наблизив "анчоусів" до перемоги. Також кілька хороших нагод змарнував Сандро. На старті другого тайму Марсело Діас з штрафного ледве не зрівняв рахунок, однак влучив в стійку. Після цього моменту Кабрал збив Сандро, і Ресіо з пенальті провів другий м’яч господарів.

За десять хвилин до фінального свистка Беріссо сказав щось не надто приємне Камачо, капітану "Малаги". На полі спалахнула штовханина, яку арбітр Гонсалес заспокоїв жовтими картками. В компенсований час Сандро провів третій гол "Малаги".

Команда Мічела набирає 45 балів та піднімаються на одинадцяте місце. "Сельта" – дванадцята. Після битви з англійськими "червоними дияволами" "Сельта" зіграє проти "Алавеса". "Малага" вирушить до Сан-Себастьяну.

Чемпіонат Іспанії, 36 тур

"Малага" – "Сельта" – 3:0

Голи: Онтіверос, 26, Ресіо, 56, пен., Сандро, 90+2

Турнірна таблиця Ла Ліги