УКР РУС

Малага перемогла Вільяреал, Ейбар та Реал Сосьєдад зіграли внічию

1 квітня 2018 Читать на русском

Підопічні Хосе Лопеса організували сенсацію, а Ейбар віддаляється від мрій про єврокубки.

Від виїзду Вільяреала до Малаги очікували легких очок інакше у матчі п'ятої та двадцятої команд іспанської Прімери бути не могло. Тим не менш, "анчоуси" з цим не були згодні, давши яскравий бій гостям із Валенсії, які за матч не змогли нанести жодного удару в площину воріт. Більше того вони ще й пропустили на 37-й хвилині, коли Чорі Кастро впевнено реалізував 11-метровий удар. Гол виявився єдиним у матчі, хоча Малага могла забивати ще й ще. 1:0 Вільяреал програє останній команді чемпіонату!

Матч між Ейбаром та Сосьєдадом був важливішим для перших, адже тоді вони наблизились би до зони єврокубків на чотири очки. Однак, міцні баски не збиралися у цьому допомагати Ейбару, не дивлячись на поразки у двох своїх останніх матчах. Господарям за 90 хвилин так і не вдалося відзначитись, однак і пропускати не довелось матч завершився рядовою сухою нічиєю 0:0!

Таким чином, Малага набирає 17 очок та скорочує відставання від 18 місця до 4 очок. Вільяреал залишається на 5 позиції з 47 очками. Ейбар набирає 40 очок та залишається на 10-й сходинці. До зони єврокубків залишається 6 очок. Реал Сосьєдад 15-й з 34 очками.

Чемпіонат Іспанії, 30 тур

Малага Вільяреал 1:0

Голи: Кастро, 37 (пен)

Ейбар Реал Сосьєдад 0:0