УКР РУС

Максвел: Наразі ПСЖ не в найкращому стані, але наш рівень достатній, щоб перемогти "Шахтар"

29 вересня 2015 Читать на русском

Захисник ПСЖ Максвел поділився думкою про майбутній поєдинок Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" на традиційній передматчевій прес-конференції.

"Дійсно, цей матч досить важливий. Будемо грати за три очки, але, можливо, не все вирішиться завтра, тому що попереду нас чекають не менш важливі зустрічі. А в середу все побачимо на полі.

Ми приїхали сюди в хорошому стані. Той запас, який ми набрали в матчах чемпіонату Франції, дозволяє нам непогано себе відчувати. Не можна сказати, що ми знаходимося в чудовому стані, але наш рівень достатній, щоб добре себе проявити. А враховуючи досвід, сподіваюся, ми покажемо себе належним чином.

Ібрагімович - це дуже професійний гравець. Так, він був травмований, однак в останніх матчах він постійно виходив на поле, забив кілька м'ячів. Мені часом смішними здаються запитання про його поведінку.

Що стосується підготовки до матчів, то вона весь час однакова. Просто національний чемпіонат довгий, тому бувають злети і падіння. Проте кожен гравець намагається повністю віддаватися в будь-якому матчі. Для мене особисто немає ніякої різниці чемпіонатом Франції та Лігою чемпіонів, і, мені здається, ми більш-менш нормально виглядаємо у всіх перерахованих турнірах.

Звісно, ми готуємося до потужної гри з боку "Шахтаря". Це сильна команда! Ми будемо намагатися діяти правильно в обороні і користуватися нашими моментами в атаці. Звичайно, очікуємо важкий і напружений поєдинок. Якщо вдасться перемогти і здобути такі необхідні очки, будемо цьому тільки раді.

Не думаю, що проти "Шахтаря" будемо відчувати втому. Тому що ми звикли до цього ритму: два-три матчі на тиждень. Хоча розуміємо, що це буде дуже складний матч. Спробуємо проявити свої найкращі якості. Принаймні ні моральної, ні фізичної втоми не відчуваємо.

Ми детально проаналізували гру "Шахтаря". Ми розуміємо, наскільки сильні суперники в атакуючому плані. Когось окремо я б не став виділяти, бо вся атакуюча лінія у донеччан дуже потужна. Постараємося правильно вибудувати наш захист, але при цьому постараємося зіграти в той футбол, який притаманний нашому клубу", - відзначив Максвел.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і ПСЖ, у режимі LIVE.