УКР РУС

Максимов: Про те, що мій контракт із Ворсклою добіг кінця, мені сказав сусід по дачі

2 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Юрій Максимов заявив, що полтавський клуб не повідомляв йому про завершення контракту.

"Керівники клубу пояснювали свою позицію? Ні. Буквально вчора ввечері розмовляли з Лисаком (віце-президент Ворскли – прим.), але цієї теми не торкались. Про те, що мій контракт із Ворсклою добіг кінця, мені сьогодні (розмова відбулась 1 червня – прим.) сказав сусід по дачі.

Ворскла оголосила про завершення контракту Максимова – доля тренерського штабу полтавців під питанням

Життя таке, але хотілося б, щоб хтось із клубу зі мною зв'язався з цього приводу, дякую за виконану роботу. Все-таки частинка мого життя пройшла у Полтаві. А так виходить, що я дізнався про це від сторонніх людей. Якось не по-людськи.

Лисак теж не уточнив щодо цієї ситуації? Я так розумію, що він чекає на якесь рішення від Жеваго (почесний президент Ворскли – прим.). Я так зрозумів, жодної конкретики щодо найближчого майбутнього клубу немає. Зрозуміло, що зараз усім не до футболу, у країні триває війна. Але якщо написали на сайті, то чому не подзвонити мені, не сказати про це.

Ворскла вже знайшла альтернативу Максимову, – ЗМІ

У будь-якому разі життя продовжується. Вдячний Ворсклі, що для мене було створено всі умови. Не можу сказати, що не засмучений, бо щось сподівався. Все ж таки два з половиною роки будував команду. Осад залишився від такого розставання.

Коли бачив команду востаннє? 20 чи 22 травня. Спілкувався з Лисаком. Він сказав, що чекає на рішення Жеваго з приводу того, яким буде бюджет на наступний сезон. Я забрав якісь речі та повернувся до Києва. Плани? Та ну, які плани. Був варіант в Азербайджані, але не дуже хотілося. Нині на першому плані війна. Футбол відійшов убік. Така маячня твориться в XXI столітті. Хто б міг уявити. Переживаю за нашу країну", – розповів Максимов у коментарі Fanday.

Що буде з легіонерами Динамо і чи пробачить Луческу опального Жерсона? Мінімум чотирьох потрібно позбутися