УКР РУС

Максимов: Був би задоволений і нічиєю

28 серпня 2011 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Кривбасу" Юрія Максимова.

- Ви самі бачили, як проходила гра. Старалися. Пропускаємо гол, програємо. У другому таймі довелося перебудуватися, стали грати в три захисники, випустили два нападники. Були моменти, могли програти 2:0, але виграли 2:1. Коли Бойко потягнув м'яч за рахунку 1:0, не давши "Зорі" подвоїти рахунок, у мене промайнула думка, що зараз все поміняється. Так і вийшло. Зуміли зрівняти рахунок. Скажу чесно, був би задоволений і нічиєю. Спасибі хлопцям. Для мене це найголовніше.

- Коли побачимо на полі Іващенка?

- Коли вилікується і буде готовий, тоді й з'явиться на полі. Нам його не вистачає на даний момент, адже він додає динаміки. Команда грає на нього. Виграємо поки, і, слава Богу.

- Юрій Вільевіч, після забитого пенальті команда змінилася...

- "Зоря" дуже здорово грала. Якби вони забили нам другий гол, ми б нічого вже не змогли зробити. Нам було необхідно відіграватися. У підсумку виграли, і я задоволений.

- Ви підписали контракт з Самодіним, чи буде ще посилення?

- Самодін приїхав до нас непідготовленим до чемпіонату. У нього виявилося близько восьми кілограм зайвої ваги. Відновлюємо його, щоб він був готовий грати. Футболіст повинен бути готовий. Важко дивитися в майбутнє, адже у нас грають вісім орендованих в стартовому складі. Лобжанідзе травмувався перед матчем... Бічна зв'язка вилетіла. Поставили замість нього Ярослава Сердюка. Довелося міняти все, перебудовуватися... Самодін у нас в оренді на рік.

- Хто буде наступним для підписання контракту?

- Не можу сказати.

- Юрій Вільевіч, ви знали, що сьогодні "Кривбас" зіграв свій ювілейний 2000-й матч?

- Ні, не знав...