УКР РУС

Макаров: Тернопіль, Арсенал-Київщина та Полісся можуть залишитися в Другій лізі

18 серпня 2017 Читать на русском

Президент ПФЛ Сергій Макаров прокоментував можливе зникнення з футбольної карти України трьох професійних клубів.

"У нас у четвер була зустріч з керівництвом Арсеналу-Київщини. Ми продовжуємо боротися за клуб. Навіть по Тернополю сподіваємося, що остаточне рішення ще не прийняте. Тому ще зарано ставити крапку.

Думаю, що найближчий виїзд Арсеналу-Київщини у Стрий до Скали не відбудеться. Тобто, білоцерківський клуб отримає перший "незарах". Що стосується тернопільського дербі, ще поки немає рішення. Можливо, за п'ятницю воно буде.

Полісся? Вони запевняють, що все нормально, що всі труднощі явище тимчасове. Можливо, це пов'язано з тим, що клуб бюджетний і якийсь бюрократичний момент у них пов'язаний якраз з бюджетом. Але з клубу запевняють, що ситуація стабільна і Полісся буде продовжувати брати участь у чемпіонаті.

Чи є у нас план "Б"? Так. Користуючись тим, що в цьому сезоні у нас формат у три кола, ми зараз розробляємо варіант зібрати всі клуби і, можливо, після закінчення першого кола провести жеребкування календаря другого-третього кіл, виходячи з кількості учасників. Тобто провести жеребкування і зіграти другий-третій кола як повноцінний двоколовий турнір тим складом, який залишиться", сказав Макаров в інтерв'ю Ua-Football.