УКР РУС

Макаренко: "Динамо" має показати, що може грати у Лізі чемпіонів

5 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Динамо" Сергій Макаренко поділився думками щодо майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти "Бешикташа".

"Ми готуємося від матчу до матчу, налаштовуємося на кожну гру індивідуально. Завтра для нас дуже важливий поєдинок. У цьогорічній Лізі чемпіонів ми не набрали достатньої кількості очок і перебуваємо не на тій позиції, на якій мали би бути. Ми – амбітна команда, тому завтра маємо показати, що можемо гідно грати у цьому турнірі.

На скільки ретельно готувалися до "Бешикташа"? Перед кожною грою ми детально розбираємо гру майбутніх суперників – як загалом команди, так і гравців індивідуально. У завтрашньому матчі мені, скоріше за все, протистоятиме Куарежма – футболіст топ-рівня, із хорошим дриблінгом та швидкісними якостями, може виконати небезпечну подачу до штрафного майданчика. Потрібно буде приділити йому посилену увагу.

Ми маємо зіграти як команда в усіх аспектах гри, приділити увагу їхнім лідерам. Щодо атаки, то у нас у кожній грі є достатня кількість моментів, принаймні один із яких ми можемо легко використати", – сказав Макаренко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Бешикташ” відбудеться 6 грудня на НСК “Олімпійський”. Початок о 21:45. Гравці "Динамо" запросили вболівальників на матч з "Бешикташем" в Лізі чемпіонів. "Бешикташ" перед "Динамо" вдруге поспіль втратив очки. Матч обслужить суддя, при якому українці програвали на НСК “Олімпійський”.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу