УКР РУС

Магічний Навас і безжальний Роналду: "Реал" завдав "Сельті" першої поразки

24 жовтня 2015 Читать на русском

У матчі 9 туру чемпіонату Іспанії зустрічались єдині команди, які досі не програвали у сезоні: "Сельта" приймала "Реал" і поступилась 1:3.

Перемогу команді Бенітеса принесли влучні постріли Кріштіану Роналду, Даніло та Марсело, а також супергра Кейлора Наваса у воротах. У "Сельти" відзначився диво-голом найкращий снайпер галісійців Ноліто. Тепер у Роналду і Мануеля по 7 голів у чемпіонаті.

"Реал" зміцнив лідерство, набравши 21 бал і відірвавшись на 3 очки від нинішнього суперника і "Барселони", в якої ще гра в запасі.

"Реал" дуже потужно почав, і вже на 8-й хвилині відкрив рахунок. Васкес прострілив по флангу, а Роналду оббіг увесь захист і виявився найспритнішим в 11-метровій зоні. Згодом захисник Даніло забив свій перший гол за мадридців, і почалась злива ударів від гравців "Сельти". Та 6 блискучих сейвів Кейлора Наваса щоразу рятували "Реал". Лише в одному випадку костаріканець не зумів виручити, але тут уже "вина" Ноліто, який могутнім диво-ударом метрів з 25 порвав павутинку в ближній дев'ятці. Навіть у меншості галісійці могли врятуватись, однак не лише не забили, а й пропустили на останніх секундах.

Іспанія. Прімера, 9 тур. Стадіон "Балаїдос", Віго

"Сельта" - "Реал" - 1:3   ВІДЕООГЛЯД

Голи: Роналду, 8, Даніло, 23, Марсело, 90+5 - Ноліто, 85

Вилучення: Кабрал, 57 ("С")