УКР РУС

Магічний камбек "Лаціо" у меншості - шедеври та епічний автогол. ВІДЕО

19 січня 2014 Читать на русском

Едо Рейя - король "б'янкочелесті"! Три матчі під його орудою - 7 очок! Але якою же драматичною виявилась виїзна зустріч проти "Удінезе".

По одному пенальті та блискучому голасо, вилучення і подвійний камбек - "Удінезе" двічі потрібно було наздоганяти. У підсумку супервольова перемога вдесятьох - Оназі на старті другого тайму примудрився заробити вилучення за 5 хвилин. І саме в останні півгодини "Лаціо" показав шалену волю до перемоги.

Не сказати, що римляни затиснули фріульців у їх штрафному, ні. Звісно, не обійшлось і без везіння - гол на 2:2 це тотальний курйоз: Бркіч замість зловити снаряд або вибити куди подалі кулаком скинув у центр карного, а там нещасливий випадок зробив Лаццарі автором голу у власні ворота, позаяк м'ячик просто влучив йому в ногу. Неймовірним голом-поверненням Ернанес вирішив остаточно шокувати публіку на "Фріулі". Саме такого - звичного, впевненого в собі маестро дальніх ударів Ернанеса - і бракувало останні місяці "Лаціо" Петковіча.

Шкода "Удінезе", адже команда почала дуже потужно і заслужила бодай на очко. Після шедевру у виконанні ганця Баду здавалось, що "зебри" свого не відпустять, але футбол знову показав свою магію. "Лаціо" тепер уже сьомий, "Удінезе" - 15-ий і продовжує падіння в околицях зони вильоту.

 

"Удінезе" - "Лаціо" - 2:3 (1:0)

Голи: Ді Натале, 8 (пен.), Баду-Агеманг, 68 - Кандрева, 62, Лаццарі, 82 (авт.), Ернанес, 90

Вилучення: Оназі, 54 (друга жовта)