УКР РУС

Магічний Ібарбо-гол приносить перемогу "Кальярі" на виїзді. ВІДЕО. ФОТО

4 грудня 2011 Читать на русском

У не надто багатому на голи та гострі моменти під воротами на Сицилії було, як завше, багато пристрасті і трішки футбольної магії.

У першому таймі найреальніший момент отримав герой матчу Ібарбо.

Його партнер Адріан Коссу на 39-й вивів колумбійця на побачення з Андухаром, але той, намагаючись пустити м'яча під воротарем, влучив у аргентинського кіпера. Так би мовити, для пристрілочки.

А от у другій половині гостроти побільшало. Хоча і так гру вели гості, які збивали темп як могли і присипляли навіть гарячих сицилійських хлопців. Як виявилось, недарма так діяли, адже самі пильно слідкували за кожною найменшою нагодою.

Свій шанс використав Віктор Ібарбо, який видряпав м'яч на лінії поля у захисника, пройшов у красивому стилі двох захисників на тонкій межі, що відділяла круглого від ауту, обійшов на віражі воротаря і катнув у ворота. Це треба бачити. Таку змогу Ви маєте нижче. Зазначимо, що Ібарбо провів усі 13 матчів своєї команди, але здебільшого виходив на заміну.

На останніх хвилинах активність проявляв вихідець на заміну Максі Лопес, і після одного з його ударів голкіпер "Кальярі" мусив дуже постаратися. аби парирувати постріл. Тож у підсумку тактична ,але й красива звитяга сардинців.

"Катанья" - "Кальярі" - 0:1 (0:0)

Гол: ібарбо, 64