УКР РУС

Мадридський "Реал" завдяки дублю Бейла розгромив "Леганес"

6 листопада 2016 Читать на русском

"Вершкові" в 11 турі чемпіонату Іспанії впевнено здолали "Леганес", з яким вперше в історії зустрічалися в рамках Прімери – 3:0.

Голи за господарів забивали Бейл та Мората.

Втрачати очки "Реалу" в матчі проти земляків категорично не рекомендувалося, адже в разі фіаско "вершкових", каталонська "Барселона" мала би чудові шанси вийти на першу позицію. "Леганес" до зустрічі з найголовнішою мадридською командою перебував на скромному шістнадцятому місці. Востаннє підопічні Асьєра Гарітано святкували вікторію ще в сьомому турі, мінімально здолавши безнадійну "Гранаду". А в останніх трьох матчах клуб з передмістя іспанської столиці пропустив аж дев’ять голів!

Зідан, враховуючи травми Серхіо Рамоса та Пепе, поставив в центр оборони Начо та Варана.

Все стало зрозуміло щодо імені переможця після дублю Бейла, який валлієць оформив ще в першому таймі. На 76 хвилині Мората довів рахунок до крупного, відзначившись після ювелірного пасу Крооса. Щодо Роналду, то "зоряного" португальця практично не було видно на полі. Кріштіану запам’ятався хіба що неспортивною поведінкою, за що отримав "гірчичник", та невдалими штрафними ударами.

На останніх хвилинах Марсело грубо ззаду влучив в ногу Омару, травмувавши гравця "Леганеса". Дивно, але арбітр вирішив не карати бразильця навіть жовтою карткою.

Отож, "Реал" вперше в сезоні вдома зберіг свої ворота "сухими". "Галактікос" набирають 27 очок. В "Леганеса" залишається десять.

У наступному турі "Леганес" спробує подужати "Осасуну", такого ж аутсайдера Прімери. "Реал" протистоятиме "Атлетіко". Очікуємо на яскравий та результативний матч!

Чемпіонат Іспанії, 11 тур

"Реал" (М) – "Леганес" – 3:0

Голи: Бейл, 38, 45+1, Мората, 76